DENNÍ MENU
11:00 – 14:00
denní menu 10. - 21. 11. 2025
změna denního menu vyhrazena. upozorňujeme na možnost rezervace porce, a to alespoň den předem, prostřednictvím formuláře na našich webových stránkách, na facebooku, telefonním čísle nebo osobně v bistru. na rezervace vytvořené později nebude brán zřetel.
🌿 veganské jídlo (případně může být připraveno jako veganské jídlo).
DENNÍ MENU 10. – 14. 11. 2025
PONDĚLÍ | |
Krém z tresky a kořenové zeleniny s krutony Cream of cod fish and root crops, with croutons | 42 |
Masové koule s rajskou omáčkou, fusilli Meat balls with tomato sauce, fusilli | 130 |
🌿Vegetariánské chili con carne se zeleninou, zakysanou smetanou, koriandrem a pečivem Vegetarian chili con carne with vegetables, sour cream, coriander and bread | 120 |
ÚTERÝ | |
Svatomartinský kuřecí kaldoun se zeleninou a širokými nudlemi St. Martin’s creamy chicken ‘kaldoun’ soup with vegetables and noodles | 42 |
Svatomartinské kuřecí stehno s červeným zelím, bramborovými a houskovými knedlíky St. Martin’s baked chicken leg with red cabbage, and potato and bread dumplings | 145 |
Vegetariánské výpečky s červeným zelím, bramborovými a houskovými knedlíky Marinated baked soy cubes with red cabbage, and potato and bread dumplings | 120 |
STŘEDA | |
Špenátový krém s krutony Cream of spinach with croutons | 42 |
Sekaná pečeně s bramborovou kaší Baked meatloaf with mashed potatoes | 130 |
🌿Houbový jáhelník s koprovo-česnekovým dipem Baked mushrooms-millet casserole with dill-garlic dip | 120 |
ČTVRTEK | |
Krém z pečeného česneku a červené řepy Cream of baked garlic and beetroot | 42 |
Pečené kuřecí stehno s bramborami v pikantní salse Baked chicken leg with potatoes and spicy salsa | 130 |
🌿Penne s vegetariánskou boloňskou omáčkou, grana padano Penne with vegetarian bolognese sauce, grana padano | 115 |
PÁTEK | |
Gulášová s bramborami, pečivo Goulash soup with potatoes, bread | 42 |
Pasta e fagioli – italská fazol. směs s těstovinami a pancettou Pasta e fagioli – italian bean stew with pasta and pancetta | 130 |
Kroupové a bulgurové rizoto s houbami, pečenou dýní, grana padano a čerstvými bylinkami Barley and bulgur risotto with mushrooms, baked pumpkin, grana padano and fresh herbs | 125 |
DENNÍ MENU 17. – 21. 11. 2025
PONDĚLÍ | ||
Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva Struggle for freedom and democracy Day, International students Day |
| |
|
| |
|
| |
ÚTERÝ | |
Pivní cibulačka s camembertovým toastem Onion and beer soup with camembert toast | 42 |
Vařená uzená kýta s hrachovou kaší a kyselou okurkou Smoked meat with pease pudding and pickles | 125 |
Smažené celerové řízky s bramborovo-řepným salátem Fried breaded celery with potato-beetroot salad | 125 |
STŘEDA | |
🌿Mexická fazolová, pečivo Mexican bean soup, bread | 42 |
Dušené hovězí zadní se znojemskou omáčkou a rýží Braised beef shoulder with bacon and pickles sauce, and rice | 145 |
🌿Pečená zelenina s kuskusem a česnekovo-bylinkovým dipem Baked vegetables with cous-cous and garlic-herb dip | 115 |
ČTVRTEK | |
Zeleninový krém s dýňovými semínky Cream of vegetable with pumpkin seeds | 42 |
Pečená pikantní vepřová žebra se salátem coleslaw, pečivo Baked spicy pork ribs, coleslaw salad, bread | 140 |
Krémové cuketové rizoto, grana padano Creamy zucchini risotto, grana padano | 120 |
PÁTEK | |
Rajčatovo-čočková se špenátem a olivami (Tomato-lentil soup with spinach and olives) | 42 |
Francouzské brambory s uzeným masem, zeleninou, vejcem, smetanou a sýrem Baked potatoes casserole with smoked meat, vegetables, eggs, cream and cheese | 125 |
Pečené fazolové placky, salátek, zakysaná smetana, guacamole Baked bean patties, salad, sour cream and guacamole | 130 |
změna denního menu vyhrazena. upozorňujeme na možnost rezervace porce, a to alespoň den předem, prostřednictvím formuláře na našich webových stránkách, na facebooku, telefonním čísle nebo osobně v bistru. na rezervace vytvořené později nebude brán zřetel.
🌿 veganské jídlo (případně může být připraveno jako veganské jídlo).

